Drugo okupljanje učesnika VII generacije Mentorskog programa, u organizaciji Srpske asocijacije menadžera, održano je 16. maja u prelepom ambijentu hotela Saint Ten. Zadovoljstvo nam je što u ime Assert-a učestvujemo i podržavamo program.

Cilj programa je intenziviranje razmene znanja, iskustva i mišljenja između članova udruženja, sa željom da se obezbedi razvoj članova na profesionalnom i ličnom planu uz podršku uspešnih lidera i eksperata, takođe članova asocijacije. Program traje godinu dana.

Radionicu na temu inovacije i kreativnih rešenja u kontekstu karijere vodio je naš kolega Srđan Dinulović, People Development Senior Partner Delivery Lead, Assert International. Okupljanje je vodila Marija Višnjevac Koljajić,marketing koordinator u SAMu i koordinator 7. Mentorskog programa.

Srđan je upoznao prisutne sa strategijom za kreativno razmišljanje i podelio je recept za originalna rešenja.

Pojasnio je šta je zapravo kreativnost, ko je poseduje, kakva je razlika između inovacije i kreativnosti i kako kreativno pristupiti izazovima čak i na svakodnevnom nivou. Učesnici programa su u veoma interaktivnoj razmeni iskustava, navika, mogli da čuju savete kako da se odvoje od problema , koji sve kreativni recepti i rešenja mogu biti od koristi za njihovo prevazilaženje, kako da uoče potrebu i ponude rešenje.

 

Učesnici su bili podstaknuti da “refleksne” reakcije na rešavanje problema osveste i upotrebe malo drugačiju strategiju kako bi maksimalno iskoristili svoje kapacitete.

Radujemo se sledećem susretu i razmeni znanja.

Informacije na ovoj stranici su mi korisne
0
0