“Shvatila sam da će ljudi zaboraviti šta ste rekli, zaboraviće i šta ste uradili, ali nikada neće zaboraviti kako ste učinili da se osećaju“.

Maya Angelou

 

Da li ste znali da emocionalna inteligencija u većoj meri određuje uspešnost i zadovoljstvo zaposlenih u odnosu na klasični koncept inteligencije (IQ)?

Zajedno sa našim partnerom Genos International, pružamo alat za unapređenje vašeg poslovanja kroz identifikovanje i razvoj emocionalne inteligencije, a sa ciljem povećanja posvećenosti i uspeha vaših zaposlenih. Saznajte zašto je Genos jedinstveni instrument, sa dokazanom sposobnošću za procenu svih aspekata emocionalne inteligencije.

Genos model

EI obuhvata set veština koje pozitivno doprinose boljem opažanju, razumevanju i upravljanju, kako svojim, tako i emocijama drugih ljudi.

Procena prema Genos metodologiji dubinski meri 6 aspekata emocionalne inteligencije i dizajnirana je specifično za primenu u organizacijskom kontekstu. Na jedinstven način procenjuje EI kroz demonstrirano ponašanje osobe.

 

 

Ključne karakteristike Genos procene:

  • Deskriptivni i lako razumljivi izveštaji za menadžere (ne zahtevaju dodatnu edukaciju)
  • Jedinstven pristup merenja manifestovanih ponašanja na radnom mestu omogućava poređenje samoprocene zaposlenog i procene od strane kolega – 180o ili 360o fidbek
  • Uključen je benchmark rezultata na osnovu globalne populacije menadžera, specijalista i prodajnih predstavnika
  • Deskriptivna povratna informacija od procenjivača – mogućnost navođenja tekstualnih odgovora za svaku procenjivanu kompetenciju
  • Metodologija semafora ističe područja potencijalnih snaga i područja razvoja
  • Pristup upitniku kroz onlajn platformu, nezavisno od vrste uređaja

Vrste procene u ponudi:

Ukoliko želite da saznate više o emocionalnoj inteligenciji i na koji način vam može pomoći da unapredite svoje poslovanje, pogledajte video: