Procena u svrhu karijerne orijentacije i savetovanja

Ispravna karijerna orijentacija jeste jedna od poslovnih odluka koja dramatično utiče na kvalitet života svakog pojedinca, njegovo blagostanje i sposobnost da realizuje svoj pun humani potencijal. U interesu svake organizacije je da ikuplja ljude koji baš nju vide kao svoj preferirani profesionalni izbor.

Bilo da je došlo vreme da napredujete, promenite karijeru ili je otpočnete na pravi način, Assert Assessment konsultanti vam mogu pomoći tako što ćemo zajedno:

Identifikovati vaše specifične potrebe i informacije koje želite da dobijete procenom.

Izabrati najrelevantnije metodologije i alate procene u skladu sa vašim potrebama i ciljevima (testovi ličnosti, preferencija i interesovanja)

Sprovesti assessment u skladu sa ciljem procene.

Analizirati dobijene rezultate i identifikovati lične karakteristike, preferencije i interesovanja,pa ih uporediti sa preko 6500 zanimanja i pozicija obuhvaćenih našim sistemom za karijernu orijentaciju.

Na osnovu rezultata predvideti zadovoljstvo i satisfakciju pojedinca u vezi sa određenim zanimanjima i kreirati karijerne ciljeve i planove.

Karijerni put koji se pažljivo planira, vođen prediktivnom analitikom koju pružaju naše metodologije, vodi do ostvarenja ličnih potencijala, većeg zadovoljstva u životu i na poslu, kao i maksimalnom doprinosu pojedinca organizaciji.