Uvažavajući ljudsku prirodu ali i osobenosti u promeni i učenju, svaki naš razvojni program uključuje alate i tehnike koje povećavaju šansu za primenu naučenog.

Svaki trening praćen je  mentorstvom, koučingom i grupnim implementacijskim radionicama. Na ovaj način, naša uloga partnera u razvoju prati učenje kao proces, olakšava razvojne korake i postavlja pojedinca u centar pažnje ali i odgovornosti za uspeh.

Identifikaciju razvojnih potreba obezbeđujemo na nivou kompanije, tima i pojedinaca, koristeći se psihološkim alatima za procenu – Harrison assessments, SHL, Genos, Great People Inside i dr. Nakon što utvrdimo potrebe, zajedno kreiramo razvojni program prilagođen rezultatima i zahtevima kllijenta. Naša rešenja se 70% oslanjaju na proveren sadržaj, metodologije i dobre prakse , dok preostalih 30% čine situacije, vežbe i zadaci specifični za industriju i kompaniju, relevantni za njenu kulturu i zaposlene. Kombinacija iskustvenog učenje i proverenih osnova vodi stvaranju rešenja kroz partnerstvo, tako da finalni proizvod bude jedinstven i specifično odgovara na potrebe.

Razvojnim programima nastojimo da, zajedno sa klijentima, odgovaramo na pitanja:

ŠTA – kroz trening iskustveno učenje usvajanje znanja

KAKO – kroz mentorstvo i koučing razvijanje samosvesti i veština,

i na kraju proces zaokružimo željenom promenom u ponašanju.

 

Naš portfolio pokriva široku paletu alata za razvoj ljudi:

Grupni razvojni programi – Blended rešenja

Naši grupni razvojni programi predstavljaju pažljivo odabranu kombinaciju različitih pristupa učenju u skladu sa specifičnim potrebama klijenta, a sve u cilju obezbeđivanja što jačih efekata.


 
			 			      Saznajte više
 


    

Individualni razvojni program

Kreiramo programe koji najefikasnije podržavaju profesionalni razvoj svakog pojedinca.

Saznajte više

Outplacement i podrška u karijernim promenama

Svrha karijerne tranzicije je prepoznavanje i otvaranje prilika za naredni karijerni korak, kako izvan kompanije tako i unutar nje

Saznajte više

Profesionalna koučing podrška

Ova vrsta razvojne intervencije ima izuzetnu korist i vrednost za ljude koji žele da ostvare bolji lični i profesionalni učinak.

Saznajte više